menu

vrijdag 27 september 2013

Helaas pindakaas!

Gisteren was het niet zo'n fijne dag, de dokter belde, dat ze mijn casus besproken hadden in het multidisciplinair medisch team en dat ze tot de conclusie waren gekomen dat,de cystes zich naar kanker zou kunnen ontwikkelen, gezien de uitslag van de punctie. en het advies was dan ook om toch tot een operatie over te gaan in tegenstelling van wat de arts mij dus eerst gezegd had. Ik baalde natuurlijk enorm, maar aan de andere kant leef je misschien ook extra angstig als je weet dat het kan gebeuren en dan is het een veel grotere operatie. Ik weet nog neit wanneer, maar eerst gaan we op vkakantie inde herfstvakantie dat weet ik wel. Ondertussen ben ik lekker aan het breien en werk ik aan mijn patchwork.

I had a difficult day yesterday, in de morning the doctor called. They had discussed my case in a multidisciplinair medical team and came to the conclusion the risk of cancer was there when they did not take away the cyste, so they advise to take an operation after all. I don't know when but first I am going on a vacation in october this I know . In the meantime I am knitting and working on my patchwork

Dreambird sofar


Image Hosted by ImageShack.us

dinsdag 24 september 2013

Naast het patchwork

Naast het patchwork ben ik ook aan het breien, ik was helemaal weg van het dreambird 
patroon wat je op het ogenblik op verschillende blogs tegen komt. 
Eerst heb ik geprobeerd het te breien zonder patroon, dus gewoon van het plaatje, 
dat werd wel leuk, maar niet zoals de bedoeling was. Toen toch maar het patroon gekocht,
 je kunt het hier vinden bij ravelry
Het originele patroon werd geïnspireerd door de ijsvogel, die van mij wordt een pauw.
Het lijkt een ingewikkeld patroon, maar het is in feite vrij gemakkelijk 
je moet alleen veel tellen met al die verkorte naaldjes


Besides patchwork I am also knitting, I loved the pattern of dreambird, wich you see 
at several blogs. 
First I tried to knit it without a pattern, just from the picture, that became nice, 
but not how it was intended, 
So I bought the pattern at Ravelry
The original pattern was inspired by an icebird, buth mine will become a peacock.
 It looks very complicated, 
but in fact is is rather simple just a lot of counting.

Here you see the first two feathers

Groetjes Klara






zondag 22 september 2013

Update en meer

http://kc-design-kc.blogspot.com/2013/09/rik-pierce-workshop-deutschland.html
Rik Pierce geeft in juni 2014 zijn laatste workshop, voor wie ooit nog eens een workshop van hem wilde volgen.......

Ik besef dat ik hier de laatste tijd geen update van mijn gezondheid heb gegeven dus dat doe ik dan nu maar meteen. Van de week de laatste onderzoek resultaten gekregen en daar kwam uit dat de plekjes op de alvleesklier in ieder geval onschuldig zijn en voorlopig alleen onder controle moeten blijven. Omdat het op de alvleesklier is kan het zijn dat het in de toekomst nog wel een operatie wordt, maar nu voorlopig nog niet gelukkig. Verder ben ik druk met de blaasspoelingen, maar dat valt in principe reuze mee, de behandeling zelf stelt niet zoveel voor, behalve dat je 24 uur daarna een behoorlijk geïrriteerde blaas hebt. Ik heb het gevoel dat ik nu pas het hele trauma ga verwerken dus blijf nog een poosje thuis van het werk en zit lekker te handwerken, ...nee miniaturen is er nog niet bij.! In de herfst vakantie gaan we een weekje naar Turkije om toch even een vakantiegevoel te ervaren, dus op de beurs zal ik ook niet zijn.

I will not translate the whole message, but give a short update of my health . The last test results showed that the spot on the pancreas are not cancer, they have to stay under controll but I don't need a seccond operation for now, maybe in future but not for now.

Klara

This is what keeps me buissy