menu

zaterdag 23 februari 2008

eindelijk weer eens

Hier ben ik dan eindelijk weer eens met een nieuw berichtje, het heeft even geduurd, de dagen vliegen voorbij, maar nu eerst lekker een week vakantie
Ik had de afgelopen tijd een leuke verrassing, ik doe een edelsmeed cursus en had de tekening van de vlinder van Ilja meegenomen, want daar wilde ik wel wat mee doen, maar wat, uitzagen zag ik niet zo zitten, want dat zou erg precies komen. De docent van de cursus, de edelsmid Marjolein van Lubeck uit Lelystad, vond het ontwerp erg mooi en heeft de tekening meegenomen hieronder zie je wat ze er mee gedaan heeft, ik ben er superblij mee en vind hem erg mooi geworden.

Dit was het begin, mooi gezaagd hè? het plaatje is zilver

en dit is het geworden


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig Klara, een ontroerend sieraad. Emotioneel heel waardevol en een mooie herinnering!
Ria van de Kant

Melanie zei

hoi mama, ik heb je ge-tagged op mijn blog, kijk hier maar eens: http://sweetasmel.blogspot.com

Census (aka Cen aka June.S) zei

I think I need to give Head and Shoulders a try Klara...I still look a fright!! Thanks for the great tip!!

Census (aka Cen aka June.S) zei

Forgot to say that it looks like you did well on the course..I love the butterfly!

Anoniem zei

Wat leuk, ik kom via het pph forum op je blog, zie ik dit staan. Voor mij heeft marjolein een paar jaar geleden van "emotioneel oud goud" (van mijn moeder, maar wij zonden de sieraden niet mooi) 2 bedels gemaakt voor aan mijn pandora armband! 1 met bedeltje van een klosje garen (creativiteit heb ik van mijn moeder) en 1 met een afbeelding die te maken heeft met de plek waar ze is gestorven.