menu

woensdag 21 januari 2015

Ik ben er nog hoor!!

Jullie zullen wel denken wat is er aan de hand, tot mijn grote schrik zag ik dat het al meer dan een jaar geleden was dat ik op het blog geschreven had. Maar naar omstandigheden gaat het best goed met me, in september ging ik vol goede moed aan het werk, alleen niet zo'n goed idee van mij om gelijk volop te gaan, met de herfstvakantie zat ik weer thuis, het ging echt helemaal niet, de drukte ik kon het absoluut niet aan en mijn concentratie is nog steeds 0,0.
ondertussen besloten echt met miniaturen te stoppen, mijn grote huis heb ik verkocht  en zal proberen de rest ook uit te zoeken en weg te doen, mocht je iemand weten die het goed kan gebruiken en financieel niet veel mogelijkheden heeft, laat het me weten voor ik van alles de kliko gooi. ik ben veel bezig met art journal breien en maak van alles op mijn mooie nieuwe naaimachine die ik van mijn man kreeg voor mijn verjaardag. Ik maak oa veel knuffelbeesten, mocht je belangstelling hebben om er eentje te kopen kun je me mailen. ze kosten 20 euro en de opbrengst is zoals gewoonlijk voor het project van mijn dochter in BraziliĆ«. binnenkort zal ik alle mogelijkheden op de foto zetten, want ik heb aardig wat patronen. iedere knuffel zal uniek zijn en je kunt zelf ook kleur en stof kiezen. deze is van fleece.
 
deze zijn hier nog niet gevuld, lammetje en konijn
is niet zo goed te zien, maar bij het lammetje staat de naam op het buikje

uil
van de bovenstaande knuffels zijn alleen het konijn en de panda nog beschikbaar.
ook is het mogelijk een naam of initialen op de knuffel te laten zetten.


Image Hosted by ImageShack.us

1 opmerking:

Plushpussycat zei

Hi Klara, I was just thinking about you the other day, so I am thrilled to see a new post from you. I'm sorry to hear that you're having trouble with concentration and dealing with crowds. Is this since your surgery? I feel I'm already a little bit this way! :-) Your plush animals are so cute, and what a nice way to spend your time. You're really giving up miniatures? If I remember correctly, miniatures are difficult for your hands. The dollhouse is gone, so it must be official! Now you are starting a whole new interest, and it is a fun one too. Hope to hear from you again soon! xo Jennifer