menu

vrijdag 27 september 2013

Helaas pindakaas!

Gisteren was het niet zo'n fijne dag, de dokter belde, dat ze mijn casus besproken hadden in het multidisciplinair medisch team en dat ze tot de conclusie waren gekomen dat,de cystes zich naar kanker zou kunnen ontwikkelen, gezien de uitslag van de punctie. en het advies was dan ook om toch tot een operatie over te gaan in tegenstelling van wat de arts mij dus eerst gezegd had. Ik baalde natuurlijk enorm, maar aan de andere kant leef je misschien ook extra angstig als je weet dat het kan gebeuren en dan is het een veel grotere operatie. Ik weet nog neit wanneer, maar eerst gaan we op vkakantie inde herfstvakantie dat weet ik wel. Ondertussen ben ik lekker aan het breien en werk ik aan mijn patchwork.

I had a difficult day yesterday, in de morning the doctor called. They had discussed my case in a multidisciplinair medical team and came to the conclusion the risk of cancer was there when they did not take away the cyste, so they advise to take an operation after all. I don't know when but first I am going on a vacation in october this I know . In the meantime I am knitting and working on my patchwork

Dreambird sofar


Image Hosted by ImageShack.us

3 opmerkingen:

Teresa in Music City zei

Oh Klara!!! This is beautiful - LOVE the colors!!! Enjoy your vacation, then get back and get well quickly :*)

Paula, the quilter zei

Your Dreambird is lovely. Enjoy your holiday and come back nice and relaxed so you will heal faster.

De Titanic in miniatuur zei

O jee,Klara

Weet niet zo goed hoe ik hier op moet reageren. Kan je alleen maar sterkte wensen. EEn fijne vakantie ik hoop dat je je gedachten op iets anders kan zetten.

veel sterkte
xx liefs Conny