menu

zondag 22 september 2013

Update en meer

http://kc-design-kc.blogspot.com/2013/09/rik-pierce-workshop-deutschland.html
Rik Pierce geeft in juni 2014 zijn laatste workshop, voor wie ooit nog eens een workshop van hem wilde volgen.......

Ik besef dat ik hier de laatste tijd geen update van mijn gezondheid heb gegeven dus dat doe ik dan nu maar meteen. Van de week de laatste onderzoek resultaten gekregen en daar kwam uit dat de plekjes op de alvleesklier in ieder geval onschuldig zijn en voorlopig alleen onder controle moeten blijven. Omdat het op de alvleesklier is kan het zijn dat het in de toekomst nog wel een operatie wordt, maar nu voorlopig nog niet gelukkig. Verder ben ik druk met de blaasspoelingen, maar dat valt in principe reuze mee, de behandeling zelf stelt niet zoveel voor, behalve dat je 24 uur daarna een behoorlijk geïrriteerde blaas hebt. Ik heb het gevoel dat ik nu pas het hele trauma ga verwerken dus blijf nog een poosje thuis van het werk en zit lekker te handwerken, ...nee miniaturen is er nog niet bij.! In de herfst vakantie gaan we een weekje naar Turkije om toch even een vakantiegevoel te ervaren, dus op de beurs zal ik ook niet zijn.

I will not translate the whole message, but give a short update of my health . The last test results showed that the spot on the pancreas are not cancer, they have to stay under controll but I don't need a seccond operation for now, maybe in future but not for now.

Klara

This is what keeps me buissy

2 opmerkingen:

Glenda zei

Dear Klara it was wonderful to read the good news on your health, now you can relax and enjoy life as you should be. Cheers Glenda

Plushpussycat zei

Great news on your health, Klara! I am very happy to hear this. :-) xo Jennifer